Iubesti mediul? Recicleaza!

0
339
Iubeşti mediul? Reciclează!
Iubesti mediul? Recicleaza!
Iubesti mediul? Recicleaza!

Corint Educational, Asociatia Corint Pro Lectura si Fundatia Lumea cora, in parteneriat cu Ministerul Educatiei Nationale, aduc proiectul Pasaport pentru cultura la Constanta, in perioada 5-6 aprilie, avand ca tema protejarea mediului inconjurator.

Elevii scolilor primare si gimnaziale au fost invitati sa scrie cate o lucrare privind protectia mediului, iar cei mai buni cunoscatori ai naturii vor fi premiati in cadrul a doua evenimente organizate pe 5 aprilie, intre orele 13.00 – 15.30, la cora Bratianu (invatamantul gimnazial) si pe 6 aprilie, intre orele 15.00 – 17.30, la cora City Park (invatamantul primar). Copiii vor afla informatii despre mediu si vor participa la concursuri de cultura generala organizate in cadrul celor doua evenimente. Scolile gimnaziale din Constanta si elevii de la Palatul Copiilor Constanta vor pregati momente artistice deosebite. Alaturi de elevi vor fi prezente la eveniment multe cadre didactice, inspectori scolari, parinti.

Proiectul educational interdisciplinar Pasaport pentru cultura face parte din calendarul concursurilor nationale avizate de Ministerul Educatiei Nationale, si a fost initiat din dorinta de a le insufla copiilor dragostea si respectul pentru carte si lectura.

Iubesti natura? Recicleaza inteligent ! este parte a proiectului Pasaport pentru cultura, organizat in colaborare cu Fundatia Lumea cora, cu sprijinul magazinelor cora si coraVerde.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.