ix35 tureaza cu rafinament in stilul eco

  0
  504
  ix35 tureaza cu rafinament in stilul eco

  ix35 tureaza cu rafinament in stilul eco

  Cele doua noi motorizari ultraeficiente din gama ix35 reduc emisiile medii CO2 ale deja popularului SUV si il transforma in cel mai eficient model al segmentului din care face parte

  Hyundai introduce doua noi motorizari ultraeficiente in gama ix35, micsorand emisiile medii CO2 ale deja popularului SUV si transformandu-l astfel in cel mai eficient model al segmentului din care face parte.

  ix35 ofera clientilor europeni: stil, confort si caracter practic

  Motoarele – unul diesel si unul pe benzina – impun noi standarde ale rafinamentului si economiei de combustibil in clasa SUV compacta, permitand clientilor europeni sa pastreze nivelul emisiilor scazut si sa beneficieze concomitent de stilul, confortul si caracterul practic pe care le pune la dispozitie modelul ix35.

  Noile motorizari vor fi disponibile in Romania incepand cu prima parte a anului 2011

  Motorul diesel UII 1.7 litri VGT turbo livreaza 115 CP la 4.000 rpm si genereaza un cuplu de 260 Nm. Reprezinta cel mai recent produs dezvoltat la centrul de excelenta Hyundai din Germania si va fi construit la fabrica Hyundai din Slovacia, alaturi de modelul ix35. Dotat cu noul motor diesel, transmisie manuala in sase trepte si tehnologie Blue DriveTM, ix35 Blue dezvolta emisii de numai 135 g/km – un record in segmentul SUV de clasa C si atrage o economie impresionanta de combustibil, pana la un consum de numai 5,2 l/100 km.

  Atingerea perfectiunii

  Noul motor pe benzina, Gamma 1.6 GDI, reuseste sa atinga trei obiective aparent incompatibile: reducerea emisiilor, cresterea puterii si imbunatatirea consumului de combustibil. Unitatea Gamma livreaza 135 CP la 6.300 rpm si genereaza un cuplu de 164 Nm. Instalat pe versiunea ix35 Blue si asociat unei transmisii manuale in sase trepte, emisiile CO2 si consumul de combustibil inregistreaza valori de 149 g/km si respectiv 6,4 l/100km. Ambele motorizari vor fi disponibile pe versiunile non-Blue, cu emisii CO2 de 139 g/km si 158 g/km si un consum de 5.3 l/100km si 6,8 l/100km pentru versiunea diesel si respectiv cea pe benzina.

  Tehnica inovatiei va continua sa ruleze intr-un stil eco pe drumul eficientei

  „Prin introducerea acestor doua noi motorizari in gama ix35, livram de fapt o serie de optimizari si inovatii care vor avea un efect pozitiv direct asupra clientului”, a declarat Allan Rushforth, vicepresedinte Hyundai Motor Europe.  „De la demararea productiei ix35, in prima parte a acestui an, am inregistrat peste 124.000 de comenzi. Luand in considerare tendintele curente de reducere a consumului de combustibil, apreciem ca solicitarile pentru SUV-ul Hyundai de clasa C vor creste in continuare”. Rushforth a precizat ca pe parcursul ultimilor ani, Hyundai a dobandit o imbunatatire rapida a performantelor sale ecologice, atingand si ulterior depasind realizarile industriei la nivel de intreg. „Vom continua sa ne concentram atentia catre imbunatatirea tehnologiilor diesel si pe benzina, livrand masini si mai eficiente pentru clientii din intreaga Europa”, a concluzionat Rushforth.

  Toate versiunile ix35 prezinta pachetul de beneficii client inegalat pe piata – Five Year Triple Care – care inglobeaza 5 ani de garantie fara limita de kilometri, 5 ani de asistenta rutiera si 5 ani de verificari tehnice gratuite.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.