Juniorii pot fi rangeri in situl Natura 2000

Juniorii pot fi rangeri in situl Natura 2000

Acest lucru este posibil in cadrul unor activitati derulate de Altitudine Banat si Primaria Caransebes.
Actiunile de educatie ecologica se afla, si in 2012, in atentia municipalitatii de pe Timis si Sebes. Administratia din Caransebes va sprijini Asociatia Altitudine Banat in derularea unor activitati educative de protectie a mediului pentru elevii din comunitatea locala. Potrivit reprezentantilor ONG-ului de mediu, se are in vedere demararea unui proiect intitulat „Ranger Junior in situl Natura 2000“, prin care grupuri de cate 15 elevi din zona Caransebes vor lua parte la tabere tematice, in arealul Muntele Mic – Cabana Cuntu, unde se vor familiariza cu echipamentul montan si de orientare in natura si vor ajuta la marcarea traseelor turistice.

Municipalitatea vine in sprijinul proiectului cu facilitati in ce priveste accesul public pentru afise de promovare si fotografii, logistica pentru organizarea conferintelor de presa sau acordul pentru amplasarea unor indicatoare turistice si panouri de promovare a ariei protejate pe raza Caransebesului.
Actiunile de educatie ecologica sunt prevazute pentru perioada mai-iunie 2012, la ele urmand sa participe elevi de la sapte unitati de invatamant din zona, iar parteneriatul va fi supus aprobarii legislativului local in sedinta din 29 februarie.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente