Karina Smirnoff a fost „racolata” de PETA pentru o campanie

  0
  508

  Dansez dezbracata pentru tine – Asa s-ar putea intitula ultima campanie a PETA, cunoscuta organizatie care lupta pentru drepturile animalelor si care se opune vehement folosirii blanurilor naturale ca materiale pentru imbracaminte.
  campanie PETA
  Protagonista campaniei este Karina Smirnoff, fosta vedeta a show-ului TV „Dancing with the Stars”, emisiune difuzata in Romania sub titlul de „Dansez pentru tine”. De cinci ori campioana a Statelor Unite la dans sportiv, Karina, nascuta din parinti ucrainieni, a fost aleasa pentru a poza in noua campanie de promovare a drepturilor animalelor datorita trupului sau aproape perfect.

  „Am purtat haine din blana naturala, mai ales in perioada copilariei, cand eram in Ucraina”, a recunoscut frumoasa dansatoare in varsta de 31 de ani.

  Smirnoff, care spune ca s-a decis sa se implice in campania PETA dupa ce a urmarit la TV un reportaj despre felul in care sunt vanati puii de foca, se alatura unei liste impresionante de nume celebre care au participat in astfel de campanii – Christina Applegate, Sophie Monk, Khloe Kardashian, Nia Long, sau Kimora Lee Simmons.

  Sursa: Click

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.