Dovada ca omul de stiinta mai si greseste! Iata-l pe Kenny, tigrul retardat!

0
918
Dovada c? omul de ?tiin?? mai ?i gre?e?te! Iat?-l pe Kenny, tigrul retardat!
Dovada că omul de ştiinţă mai şi greşeşte! Iată-l pe Kenny, tigrul retardat!
Dovada ca omul de stiinta mai si greseste! Iata-l pe Kenny, tigrul retardat!
Dovada ca omul de stiinta mai si greseste! Iata-l pe Kenny, tigrul retardat!

Mama Natura ne arata si reversul medialiei. Atunci cand omul intervine, lucrurile pot iesi foarte prost. Asa s-a intamplat cu un pui de tigru.

Din dorinta de a atrage cati mai multi vizitatori, patronii unei gradini zoologice din Statele Unite ale Americii au muncit ani de zile incrucisand subspecii de tigri pentru a avea un rezultat spectaculos. Cand rezultatul a aparut, intr-adevar, a fost unul deosebit: Un pui alb cu ochi azurii, idealul speciei sale. Dar, din pacate, tigrutul Kenny s-a nascut cu un retard major, multe anomalii fizice si se afla in imposibilitatea de a intelege prea multe din cele petrecute in jurul sau. De aceea, pentru oamenii care-l ingrijesc e si chin, e si pericol, deoarece animalul e imprevizibil.

Totodata, acum, ajuns la maturitate, Kenny este o adevarata pedeapsa pentru cei care au vrut sa se imbogateasca de pe urma sa. Tratamentele lui sunt costisitoare, are nevoie de mult mai multa atentie decat oricare animal din zoo si localnicii sunt mereu atenti daca tigrul este ingrijit. Doar gandul unei eutanasieri ar putea starni o revolta in tot sensul cuvantului.

Zilnic, reprezentanti ai asociatilor de protejare a animalelor salbatice, cat si oameni de rand, viziteaza cusca lui Kenny pentru a se asigura, in primul rand, ca animalul traieste, apoi daca are toate cele necesare. Asociatiile au trimis si mesaje directorilor de la parcul de animale, avertizandu- l ca nici macar un accident nu va scapa de o ancheta riguroasa.

Deci, lectia pe care cu siguranta au invatat-o cei implicati in povestea aceasta este ca atunci cand te joci cu Mama Natura o sa-ti iei o palma zdravana!

Malformatiile tigrului alb

Specialistii sustin ca malformatiile tigrului alb ”erau de asteptat”, deoarece aproape toate aceste feline albe se nasc cu probleme genetice. Din pacate, cei care isi doresc foarte mult un astfel de exemplar sunt dispusi sa-l obtina cu orice pret, prin multiple incrucisari, iar apoi, cand defectele tigrului devin vizibile, tigrul este omorat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.