Firma de salubrizare a strans, la Brasov, 430 kilograme de deseuri de echipamente electrice si electronice, in cadrul celei de a treia campanii gratuite de strangere selectiva a acestor echipamente uzate.

Potrivit Nicoletei Gagu, reprezentantul de marketing al societatii Urban SA, care se ocupa de salubrizarea in municipiul Brasov, au fost stranse televizoare, monitoare de calculator, frigidere, radio-casetofoane si motoare de masini de cusut. La Brasov, in fiecare luna este organizata o zi a strangerii deseurilor electrice si electronice.

Persoanele care nu duc aceste tipuri de deseuri la locurile speciale de colectare amenajate de municipalitate risca amenzi intre 500 de lei si 2.500 de lei noi. Activitatea de adunare a deseurilor electrice si electronice la Brasov a inceput in luna noiembrie 2007, iar pana in prezent s-au strans peste 3.500 kg de deseuri. Acestea au fost transportate la doua depozite special amenajate, la inaugurarea carora a participat si ministrul mediului, Attila Korodi. Urmatoarea campanie se va desfasura in prima sambata din luna februarie, respectiv in 2 februarie 2008.

Sursa: Adevarul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here