La doar 9 ani a invins cancerul de doua ori

La doar 9 ani a invins cancerul de doua ori

La doar 9 ani, Emily Clark stie ce inseamna sa depasesti un obstacol. Desi medicii nu ii dadeau prea multe sanse la viata, dupa ce a fost diagnosticata de doua ori cu cancer la rinichi, acum familia copilei a primit o veste pe care nu credea ca o va mai auzi vreodata. Micuta s-a vindecat total de cumplita maladie.

Emotionanta poveste a britanicei Emily Clark incepe la varsta de doi ani cand medicii i-au pus un diagnostic cumplit- o forma rara de cancer la rinichi. Dupa ce si-a scos organul bolnav si a facut mai multe luni de chimioterapie, fetita parea ca se vindeca, insa dupa doar zece luni, maladia a recidivat, intr-o forma mult mai grava.

Din cauza complicatiilor care au aparut, la trei ani, Emily Clark si-a scos si al doilea rinichi. Nimeni nu mai credea ca Emily se va face bine vreodata. Dar micuta a contrazis toate statisticile si s-a facut bine. Acum, dupa 7 ani de lupta, fara ca in ultimii cinci ani boala sa mai dea vreunun semn, medicii au anuntat familia Clark ca Emily este complet vindecata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *