Lacul din Corbeanca, situat in apropierea Capitalei, s-a transformat intr-un adevarat dezastru ecologic.

  0
  588
  Lacul din Corbeanca, situat în apropierea Capitalei, s-a transformat într-un adevărat dezastru ecologic.
  Lacul din Corbeanca, situat in apropierea Capitalei, s-a transformat intr-un adevarat dezastru ecologic.

  Lacul din Corbeanca, situat in apropierea Capitalei, s-a transformat intr-un adevarat dezastru ecologic. Potrivit adevarul.ro, localnicii, care acum se tem pentru sanatatea lor, dau vina pe concesionarul terenului: nimeni altul decat omul de afaceri Cristian Tantareanu.

  Sorin Bonciu, unul dintre localnici sustine ca i-a trimis chiar si o scrisoare deschisa ministrului Agriculturii, Daniel Constantin. “Deversarile de dejectii si apa menajera din ultimii ani au transformat zona lacului Corbeanca intr-un focar de infectie, care pune in pericol atat mediul inconjurator, cat si sanatatea populatiei din zona“, se arata in scrisoarea publicata de adevarul.ro.

  Pe de alta parte, Cristian Tantareanu sustine exact contrariul: Paradisul Verde este cea mai ecologica localitate. “Localnicii nemultumiti… e de fapt unul singur. Din cei patru au ramas 3, Luca si Matei, a ramas 1: Sorin Bonciu. Nu exista o localitate mai ecologica decat Paradisul Verde. Eu am statie de epurare, am toate controalele. Toate vin lunar. Am rezultatele in scris de la apa, de la calitatea pestelui, de la calitatea apei. Suntem putinii din Romania, ca localitate, care deversam organizat, civilizat“, a declarat Cristian Tantareanu pentru Romania TV.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.