Lansarea serviciului ecologic de Fax prin Internet Popfax.com in ROMANIA

Popfax.com – liderul european al serviciului Fax prin Internet, a lansat la 18 ianuarie 2007 oferta sa in Romania.
fax pe internet
Avantajul principal oferit clientilor sai, in afara de calitatea inalta a serviciului si deservirea 7 zile-n saptamina in 7 limbi, inclusiv romana, este pretul de doua ori mai jos decit a competitorilor sai.

Popfax.com a fost lansat la inceputul anului 2006 cu ambitia de a deveni liderul global al Faxului prin Internet. La cateva luni dupa lansarea serviciului in Franta societatea a convins mai multe mii de abonati printr-o pozitionare excelenta in materie de pret si o calitate a serviciului adaptata necesitatilor profesionistilor.

Faxul, cu toate ca nu e unul din principalele mijloace de comincare, e omniprezent in cotidianul oricarui profesionist. Pentu a ne convinge e suficient sa privim cartile lor de vizita, care aproape intotdeauna afiseaza un numar de fax.

Aparitia Internetului de viteza inalta si succesul e-mail-ului ar fi putut duce la disparitia faxului. Totusi, aceasta tehnologie persista datorita difuzarii pe scara larga a aparatelor de fax si a folosirii inradacinate a acestui mijloc de transmitere in unele sectoare de activitate. Mai mult ca atit, faxmailing-ul, in cadrul marketing-ului direct, este mult mai eficient in comparatie cu e-mailing-ul.

Serviciul de fax prin Internet permite inlocuirea aparatului de fax si a liniei telefonice pentru orice primire si trimitere de fax.

Popfax.com pune la dispozitia fiecarui client un numar local si personal. Orice fax trimis spre acest numar este primit pe adresa sa de e-mail sau pe contul sau online (www.popfax.com). Pentru trimiterea faxurilor clientul foloseste spatiul destinat trimiterii din contul sau, el introduce numarul destinatarului si selecteaza documentul pe care vrea sa-l trimita. Nu este necesara instalarea vreunui soft. Serviciul este disponibil imediat de la orice computer conectat la Internet, functioneaza cu orice tip de acces.

Costul serviciului Popfax.com. Un numar de fax local (geografic) cu primire nelimitata e propus la pretul de 13,99 RON/luna TVA. Trimiterea spre cele mai frecvente destinatii mondiale costa 0,18 RON per pagina.

Aceasta oferta, lansata de societatea POPESCO, reuneste expertii in telecomunicatii si Internet, si vrea sa transforme faxul prin Internet intr-un bun de larga utilizare, ce ar pune la dispozitia tuturor o linie de primire a faxurilor, chiar si pentru folosiri sporadice.

Sursa: Popfax.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *