Lapte proaspat la producatorii din pietele Resitei in sticle nou noute

0
240

Producatorii au primit recipiente de unica folosinta. Comerciantii din pietele resitene au primit astazi gratuit din partea municipalitatii sticle speciale pentru comercializarea laptelui in conditii optime. Mihai Laur vinde in piata de peste 20 de ani si este foarte incantat ca ii poate servi pe resiteni cu o portie de „sanatate” in fiecare vineri.lapte la sticle

Producatorul vine in piata Resita Sud de la Farliug. In aceasta dimineata, el a avut ocazia, in premiera, sa vada cum arata prima sticla din lotul care va fi pus la dispozitia comerciantilor de lapte de catre municipalitate. „Cred ca este foarte bine ca au dat aceste sticle. Eu am aproximativ 15 clienti fideli care vin in fiecare vineri in piata si ma intreaba de lapte. Normele impuse de specialisti nu mi-au permis sa vand lapte pana acum, dar sper ca de astazi totul sa fie in regula. Mai asteptam unda verde de la cei de la Piete”, a spus Mihai Laur, producator de produse lactate.

Sticle etichetate

Sticlele primite au o eticheta pe care sunt scrise datele producatorului. Astfel, resitenii vor cunoaste data de productie a laptelui si numele producatorului.

„Aceste recipiente se pot ridica de la sediul SC Piete SRL, pe baza actelor de producator. Comercializarea laptelui se poate desfasura in conditiile prevazute de lege si nu mai este pusa in discutie siguranta cetatenilor”, a declarat, in aceasta dimineata, Marius Balean, purtatorul de cuvant al Primariei Resita. Primul lot de 1.000 de sticle a sosit deja, iar distribuirea catre comercianti se va face in fiecare zi, incepand din 1 aprilie.

Sursa: Adevarul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.