Lectii de prevenire a dezastrelor, intr-o carte coordonata de elevi

  0
  374

  Copiii vor putea sa invete cum sa previna dezastrele naturale si ce sa faca in cazul producerii acestora dintr-o carte lansata joi de organizatia Salvati Copiii Romania, in cadrul unui proiect inovativ coordonat chiar de catre cei mici.
  lectii de prevenire a dezastrelor
  Volumul „Sa invatam sa prevenim dezastrele” este urmarea colaborarii cu elevii din trei unitati de invatamant expuse la dezastre, cu sprijinul organizatiei Salvati Copiii. Este vorba despre scoala nr. 71 „Ivan Ducici” din sectorul 2 al Capitalei, a carei cladire prezinta un risc ridicat in caz de cutremur, si de doua scoli din Rast (judetul Dolj) si Chiselet (Calarasi) – localitati afectate sever de inundatiile din 2006.

  Proiectul de prevenire a dezastrelor, initiat si sprijinit de Salvati Copiii Suedia, este implementat in Romania in parteneriat cu Ministerul Educatiei, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta si Grupul la Nivel Inalt pentru Copiii Romaniei.

  In urmatoarea perioada, autorii cartii vor merge prin scoli pentru a le explica elevilor cum sa previna incendiile si ce sa faca in caz de cutremur sau inundatii.

  Sursa: Realitatea TV

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.