Leonardo DiCaprio doneaza WWF 1 milion de dolari pentru a salva tigrii

0
461
Leonardo DiCaprio lupta pentru salvarea tigrilor
Leonardo DiCaprio lupta pentru salvarea tigrilor

In timp ce liderii mondiali s-au intalnit la un summit istoric in incercarea de a salva tigrii de la disparitie, Leonardo DiCaprio a donat marti 1 milion de dolari catre WWF (World Wildlife Fund) pentru conservarea frumoaselor feline. DiCaprio va participa si el la summit saptamana aceasta.

Leonardo DiCaprio lupta pentru salvarea tigrilor / FOTO: WWF

Numarul tigrilor a scazut de la 100.000, la inceputul secolului 20, la 3.200 in 2010. Liderii guvernelor a 13 tari pe teritoriul carora traiesc tigrii s-au adunat la Sankt Petersburg, Rusia, la primul summit pentru salvarea felinelor. Gazda este premierul rus, Vladimir Putin. Se asteapta anuntarea unui program de salvare a tigrilor, global, cu scopul de a dubla numarul lor pana in 2022.

DiCaprio, un membru in conducerea WWF, a vizitat de curand Nepal si Bhutan alaturi de expertii WWF, pentru a afla mai multe despre felinele dungate. Marti, actorul a donat 1 milion de dolari, in speranta ca vor putea fi facute eforturi mai mari pentru salvarea animalelor de la disparitie.

DiCaprio participa alaturi de WWF si intr-o campanie de strangere a 20 de milioane de dolari, Save Tigers Now, pentru conservarea felinelor.

Donatia lui Leonardo va ajuta la indepartarea braconierilor si la protectia padurilor in care traiesc tigrii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.