Leonardo DiCaprio lasa actoria pentru protectia mediului

  0
  411
  Leonardo DiCaprio, în audienţă la Papa Francisc, cu care a discutat despre mediu.
  Leonardo DiCaprio lasa actoria pentru protectia mediului

  Extrem de ocupat in ultima vreme – actorul a filmat pentru Django Unchained, The Great Gatsby si noul film al lui Martin Scorsese, The Wolf of Wall Street, Leonardo DiCaprio a decis sa ia o pauza de la actorie, si inca una considerabila.

  Intr-un interviu acordat publicatiei germane Bild, starul a declarant: „Sunt cam obosit. Voi lua o pauza foarte lunga. Am facut trei filme in ultimii trei ani si sunt pur si simplu epuizat. Mi-ar placea sa fac ceva bine in lume. Voi zbura in diverse parti ale Globului si-mi voi aduce contributia la imbunatatirea mediului”, a spus actorul.

  Daca multe din celebritatile din industria divertismentului nu cedeaza nici macar un ban din veniturile proprii, incercand doar sa-i convinga pe altii sa faca acte de caritate, DiCaprio este unul dintre cei care au donat in mod regulat sume mari, in special pentru victimele dezastrelor naturale.
  Actorul nu si-a detaliat planul de sprijin al mediului, insa potrivit declaratiei sale, s-ar parea ca una din dorinte este aceea de a-i convinge pe oameni sa apeleze la surse alternative de energie, care sa minimalizeze utilizarea carbunelui si a petrolului. „Casa mea este acoperita de panouri solare. Masina mea este electrica. In mod normal, o persoana nu conduce mai mult de 50 de km pe zi. Iar pentru asta iti ajunge o incarcare a bateriei”, sustine el.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.