Leonardo DiCaprio, Tobey Maguire si Tom Hardy vor sa faca un film despre braconaj

  0
  392
  Leonardo DiCaprio investeşte într-un complex hotelier eco-responsabil
  Leonardo DiCaprio, Tobey Maguire si Tom Hardy vor sa faca un film despre braconaj

  Actorii Leonardo DiCaprio, Tobey Maguire si Tom Hardy vor face echipa pentru a realiza un film despre braconaj, cu Warner Bros., potrivit unor surse citate de The Hollywood Reporter.

  Hardy a avut aceasta idee, inspirata de prieteni de-ai sai care erau soldati in Fortele Speciale si s-au angajat ulterior in lupta impotriva braconajului in Africa de Sud si in alte tari, scrie The Hollywood Reporter.

  Scopul acestui proiect este realizarea unui film in stilul lui „Traffic” de Steven Soderbergh, care spune mai multe povesti pentru a reflecta diferitele efecte ale luptei impotriva drogurilor. In cazul de fata, ar urma sa fie prezentate de asemenea diferite aspecte, de la braconierii din savana africana si lupta impotriva acestora pana la felul in care materialele animale ajung la casele de moda pariziene.

  Nu se stie inca daca DiCaprio, Maguire si Hardy vor juca in film. Deocamdata, se cauta un scenarist pentru proiect.

  DiCaprio si Maguire sunt prieteni vechi si au jucat impreuna in „Marele Gatsby”, care va fi lansat in 2013.

  Leonardo DiCaprio este de asemenea activist pentru drepturile animalelor de mai mult timp, iar anul trecut a devenit purtatorul de cuvant al unei campanii pentru protejarea elefantilor, derulata de International Fund for Animal Welfare.

  Tom Hardy este unul din recentii favoriti ai studiourilor Warner Bros., remarcandu-se in „Cavalerul negru: Legenda renaste/ The Dark Knight Rises”, si a jucat cu DiCaprio in „Inceputul/ Inception”.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.