“Let’s do it Romania!”, Sambata, la Ploiesti

“Let’s do it Romania!”, Sambata, la Ploiesti
“Let’s do it Romania!”, Sambata, la Ploiesti

Ploiestenii sunt invitati, sambata-10 mai, sa participe la o noua editie a campaniei de curatenie si adunare a deseurilor, “Let’s do it Romania!”. Evenimentul se va derula in intervalul orar 09.00-12.00, iar punctul de plecare a voluntarilor va fi din fata Palatului Culturii.

La actiune vor participa aproximativ 500 de elevi de la Scoala “Sfantul Andrei”, Liceul “Victor Slavescu”, Liceul de Arte “Carmen Sylva”, Colegiul “Jean Monnet”, Colegiul “Al. I. Cuza” si din Colegiul “Spiru Haret”.

Cei prezenti la campanie vor actiona in echipe si vor colecta selectiv deseuri provenite din ambalaje (pet-uri, hartie si carton), in zona paraului Dambu, respectiv pe tronsonul dintre strada General Dragalina si strada Berzei, dar si pe strazile Robanesti, Doaga, Namoloasa, imprejurimile strazii Transformatorului si perimetrul aflat la intersectia strazilor Lucernei si Caltunasi. Organizatorii le vor asigura acestora transportul si le vor oferi saci menajeri, manusi si apa.

Actiunea de colectare a deseurilor, de sambata, face parte din proiectul mai amplu „Orasul Reciclarii 2014”, la care participa si municipiul Ploiesti, alaturi de alte 31 de localitati la Proiectul National “Orasul Reciclarii 2014″ organizat de catre Eco-Rom Ambalaje. In cadrul acestui proiect-concurs sunt luate in calcul cantitatile de deseurile provenite din ambalaje, care sunt colectate selectiv de voluntarii participanti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *