Liceul din Livada a primit “Steagul Verde” si Certificatul de Eco-Scoala

Liceul din Livada a primit “Steagul Verde” si Certificatul de Eco-Scoala

Recent, ing. Teodora Palencsar, profesoara la Liceul Tehnologic “George Baritiu” Livada si Simina Stef, profesoara la Scoala Gimnaziala Valea Vinului, au participat la editia a XIV-a a Seminarului National al Centrului Carpato-Danubian de Geoecologie (CCDG) Bucuresti “Parteneriat in educatia pentru mediul inconjurator”.
Seminarul a fost organizat de organizat de CCDG, membru al Fundatiei Mondiale de Educatie pentru Mediul inconjurator (FEE), avandu-le ca presedinte de onoare pe prof.univ.dr. Maria Patroescu si presedinte pe prof.dr. Cornelia Dinca. In cadrul Seminarului National, Liceul Tehnologic “George Baritiu” Livada a primit Steagul Verde si Certificatul de Eco-Scoala, dupa doi ani de activitate in Programul Mondial Eco-Scoala.
In cadrul Seminarului au fost premiate scoli care au participat si la alte programe ale CCDG si scoli care au desfasurat programe de educatie pentru mediu. Liceul Tehnologic “George Baritiu” Livada a primit si o Diploma de Excelenta pentru recunoasterea efortului depus in organizarea in anul scolar 2011-2012, in parteneriat cu Centrul Carpato-Danubian de Geoecologie a Simpozionului International dedicat Zilei Pamantului, pe 2-3 aprilie 2012 .

Primirea steagului verde
La acest eveniment au participat: Stelian Fedorca, ministru secretar de stat in Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, Roxana Stoica, sef serviciu departament strategii guvernamentale si servicii publice deconcentrate – Institutia Prefectului Bucuresti, Camelia Rogojanu, departamentul dezvoltare durabila – Agentia nationala de Protectie a Mediului, Maria Stefanescu, secretarul Primariei orasului Mioveni – Arges, Domnica Macri, redactor al revistei National Geographic si Dana Oprea, tot de la National Geographic.
Informatiile ne-au fost comunicate de profesoara Teodora Palencsar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *