Liviu Negoita nu da doi bani pe mediul inconjurator

  0
  393

  Primarul sectorului 3, Liviu Negoita, a dat inca o data dovada ca, atunci cand nu e vorba de contracte banoase, nu da doi bani pe actiuni publice. Dovada sta curatarea copacilor din sectorul 3, treaba care a fost facuta de catre un ONG, nicidecum de angajatii primariei, chiar daca ar fi trebuit sa fie de datoria lor. Ba mai mult, chiar daca voluntarii de la Agent Green au depus cerere de aprobare a actiunii lor, inca de la inceputul lunii martie, nici pana-n ziua de azi subordonatii lui Negoita n-au catadicsit sa o aprobe. De o mana de ajutor nici nu poate fi vorba…
  liviu negoita
  Cu totii preferam orasele prospere, dar curate, aerisite, cu multe spatii verzi si cu zgomot redus. In intreaga lume s-au dus adevarate campanii de educare a populatiei si de protejare a mediului inconjurator. In Romania insa putini sunt cei care au luat atitudine si au incercat sa salveze putinul „verde” pe care il mai avem. Printre cele mai sufocante orase, mai prafuite si mai lipsite de spatii verzi este Capitala. Putinele parcuri ori sunt „sterse” pentru a face loc unor betoane, ori sunt lasate prada vandalilor, care sufoca arborii cu afise. Ar fi fost de competenta primariilor sa ii amendeze pe acestia sau macar sa curete copacii. Dar de unde! De curand, organizatia neguvernamentala Agent Green a demarat o campanie de eliberare a copacilor de cuie, suruburi, tablii din metal sau coliere care le afectau cresterea normala. Insa pentru o asemenea actiune e nevoie si de sprijinul primariilor de sector. Potrivit coordonatorului campaniei, Gabriel Paun, singura primarie care a refuzat sa raspunda voluntarilor a fost cea a sectorului 3, condusa de pedelistul Liviu Negoita. „Spre deosebire de sectoarele 1 si 2, unde primariile au asigurat paza voluntarilor si uneltele necesare pentru eliberarea copacilor, primaria sectorului 3 nu a raspuns solicitarii noastre.
  Am depus cererea la registratura inca de la inceputul lunii martie. Nici pana acum nu ni s-a raspuns. Aveam nevoie de protectia politistilor comunitari, de o echipa de la ADP sau macar de scule si sa ne puna in legatura cu firma de salubrizare cu care colaboreaza sectorul 3”, a declarat Gabriel Paun. Civicii s-au descurcat pana la urma singuri si au demarat actiunea fara niciun fel de suport din partea primarului Negoita.

  Sursa: Curentul

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.