Locuitorii din Navodari au votat impotriva amplasarii unei gropi de gunoi in oras

0
288

Locuitorii din Navodari s-au exprimat, la referendumul organizat duminica, impotriva amplasarii unei gropi de gunoi in oras, 99% dintre votanti exprimandu-se in acest sens.locuitorii Navodari

La votul care a avut loc duminica, din numarul total de locuitori ai orasului inscrisi pe listele electorale, respectiv 32.845, au votat un numar de 23.677 de persoane. Potrivit Veronicai Tartoaga, presedintele Biroului Electoral de Circumscriptie, 23.431 dintre voturi (aproximativ 99% din voturile exprimate) au fost impotriva amplasarii gropii de gunoi pe fostul teren al fabricii Fertilchim, cumparata de investitori italieni, in timp de 131 de persoane au fost de acord cu aceasta investitie. Un numar total de 115 voturi au fost anulate.

Potrivit legii, referendumul se considera aprobat daca cel putin 50% plus 1 dintre alegatorii inscrisi pe listele electorale permanente voteaza in favoarea sa.

Rezultatele referendumului urmeaza sa fie validate de catre Judecatoria Constanta. Dupa validare, prefectul judetului va transmite rezultatele referendumului catre Guvern, care va emite o hotarare in concordanta cu vointa populatiei.

Sursa: Realitatea TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.