„Locul deseurilor nu este in casa. Trimite-le la plimbare!”

0
476
'Locul deşeurilor nu este în casă. Trimite-le la plimbare!'
'Locul deseurilor nu este in casa. Trimite-le la plimbare!'
‘Locul deseurilor nu este in casa. Trimite-le la plimbare!’

Primaria Municipiului Timisoara continua si in acest an activitatile de parteneriat cu Asociatia Romana pentru Reciclare RoRec, privind promovarea actiunilor de colectare selectiva a deseurilor din echipamentele electrice si electronice (DEEE) in municipiul Timisoara, precum si actiuni de educatie, informare si constientizare a populatiei in domeniul colectarii selective a DEEE.

In vederea implementarii acestor actiuni, in perioada martie – aprilie 2014, in municipiul Timisoara se vor organiza doua actiuni de colectare a deseurilor electrice si electronice, in cadrul campaniei „Locul deseurilor nu este in casa. Trimite-le la plimbare!”, dupa cum urmeaza:

– 29 martie 2014 – partea de Nord a Municipiului Timisoara;
– 5 aprilie 2014 – partea de Sud a Municipiului Timisoara;

Sambata, 29 martie 2014, incepand cu orele 10, va avea loc deschiderea punctelor de colectare in cartierele timisorene situate la Nord fata de Canalul Bega, iar in data de 05 aprilie 2014 la aceeasi ora, va avea loc deschiderea punctelor de colectare in cartierele timisorene situate la Sud fata de Canalul Bega. Toti locuitorii sunt asteptati sa depuna aparatura electrica si electronica veche sau defecta la punctele provizorii de colectare.

Activitatea de colectare DEEE se va derula in aceeasi zi si prin preluarea de la domiciliu, in cazul echipamentelor voluminoase. Pentru detalii despre campanie sau programarea transportului de la domiciliu, cetatenii sunt invitati sa sune la numerele de telefon 0751 302.114 si 0800.444.800, de luni pana sambata, intre orele 9.00 – 18.00.

In fiecare zona se vor organiza puncte de colectare, in locatii cunoscute locuitorilor din fiecare cartier in parte, organizate in institutiile de invatamant. Colectarea se va realiza intre orele 10 – 17, la fiecare punct de colectare urmand a fi organizat un grup de voluntari care vor informa cetatenii si ii vor ajuta in preluarea aparaturii electrice si electronice.

Toti deponentii vor putea participa la o tombola cu premii si vor avea sansa sa castige unul dintre cele 24 de premii constand in aparate electronice si electrocasnice Candy, Tristar si Skill: 2 frigidere, 4 cuptoare cu microunde, 4 aspiratoare, 6 cafetiere, 4 mixere si 4 masini de gaurit. Tombola si premierea elevilor voluntari vor avea loc pe data de 08 aprilie 2014, ora 10.00, in Sala de Consiliu a Primariei Timisoara.

Cei interesati pot obtine informatii suplimentare si la telefon 0256-408495 si pe www.rorec.ro.

„Contam intr-o larga participare a locuitorilor din municipiul Timisoara la aceasta actiune”, se precizeaza intr-un comunicat semnat de viceprimarul Dan Diaconu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.