Lubrifianti ecologici auto obtinuti prin nanotehnologie

  0
  537

  nanotehnologie– Lubrifianti ecologici auto obtinuti prin nanotehnologie

  Reduc consumul de combustibil cu pana la 20% si imbunatatesc puterea motorului cu pana la 10%

  – Pot fi folositi la toate motoarele in 4 timpi pe benzina, motorina si gaz

  Compania Nanotechnology Products lanseaza in premiera in Romania gama de produse BORPower®, cei mai avansati si eficienti lubrifianti nano-bor cristalizati din lume, care revolutioneaza piata mondiala si care marcheaza viitorul pentru lubrifiantii traditionali prin formula unica obtinuta prin nanotehnologie.

  Gama de produse BORPower® este formata din lubrifianti de inalta tehnologie, care pot fi utilizati la toate motoarele in 4 timpi pe benzina, motorina si gaz. Acestia reduc aproape la zero frecarea, abraziunea si coroziunea sistemelor mecanice mobile a motoarelor din sectorul privat, comercial si industrial.

  Nanotehnologia este clasata ca fiind cea mai importanta descoperire a secolului XXI, iar gama de produse BORPower® este considerata o opera de arta a stiintei si a tehnologiei si este expusa la Muzeul Mondial de Tehnologie din Germania.

  Beneficiile utilizarii produselor BORPower® sunt impresionante, acestea imbunatatesc puterea motorului cu pana la 10% si reduc temperatura uleiului cu pana la 30 %.

  Luand in considerare conditiile economice globale, unul dintre principalele avantaje ale produselor BORPower® este ca ofera posibilitatea consumatorilor de a economisi bani. Produsele reduc consumul de combustibil cu pana la 20%, imbunatatesc calitatea uleiului de motor si prelungesc durata de viata a motorului cu pana la 100%.

  Dezvoltate sub sloganul „Salvati mediul inconjurator”, produsele BORPower® sunt ecologice, ele reusind sa reduca emisiile de dioxid de carbon cu pana la 15%. Nu sunt toxice, nu sunt acide si sunt inerte din punct de vedere chimic astfel ca nu produc reactii chimice intre aditiv si uleiul de motor precum si intre partile interne ale motorului.

  „Este primul lubrifiant din lume care detine aceste rezultate exceptionale. Aceste beneficii nu sunt declarate de catre noi, ci sunt dovedite prin testele si certificatele realizate de catre institutiile internationale precum Agentia pentru Inspectii Tehnice (TUV NORD), Institutul Federal pentru Testarea si Cercetarea Materialelor din Germania (BAM), Asociatia de Cercetare Industriala a Motoarelor (MIRA) din Marea Britanie si Institutul de Cercetare Southwest SUA.” a spus CEO-ul companiei, Tanju Uygurcetin.

  Produsele au fost obtinute prin combinarea avantajelor nanotehnologiei cu proprietatile unice ale elementului chimic bor. Gama de produse BORPower® este de natura nano-cristalina, iar elementele sale active sunt pudra de diamant bor si nano-borul. Aceste particule extrem de mici ajuta la reducerea drastica a frecarii si abraziunii pe suprafetele de metal aflate in miscare folosind invelisul dur si efectul bilelor de rulment care dureaza pana la 60.000 km de distanta parcursa.

  Prezenta in 14 tari, gama de produse a obtinut o reputatie excelenta printre expertii profesionisti care au efectuat o serie de teste standard privind frecarea, abraziunea, consumul de combustibil si emisiile de dioxid de carbon realizate de catre institutii precum Institutul Federal pentru Testarea si Cercetarea Materialelor din Berlin – Germania, Agentia pentru Inspectii Tehnice, Hanovra- Germania si Institutul de Cercetare Southwest, Texas- SUA.

  Gama de produse BORPower® are o garantie de fabricatie de 2 millioane de euro pentru a acoperi orice daune cauzate vehiculelor dovedite a fi provocate de catre BORPower®. Dar, in ciuda faptului ca produsele sunt comercializate in alte tari de peste 3 ani, aceasta garantie a ramas neutilizata.

  #

  DESPRE NANOTEHNOLOGIE

  Nanotehnologia se ocupa cu cercetarea, producerea si utilizarea de substante cu structuri ultra fine modificate la nivel nanometric (< 100 nm). Un nanometru (nm) reprezinta 1/milion dintr-un milimetru (mm) sau, cu alte cuvinte, sunt de 20.000 de ori mai subtiri decat firul de par uman.

  Astfel, domeniul nanotehnologiei se ocupa cu fabricarea controlata a substantelor la nivel atomic. La acest nivel, nu exista nici o diferenta intre chimie, biologie si fizica. Aceste discipline traditionale converg intr-un singur domeniu, nano-stiinta.

  Considerata ca fiind cheia tehnologiei secolului XXI, aceasta reduce consumul de energie si de resurse naturale in procesul de productie si ofera produselor obtinute calitati fizico-mecanice sporite si grade ridicate de omogenizare.

  Nanotehnologia favorizeaza o abundenta de noi aplicatii in domenii precum energia si ingineria mediului, substante, domeniul farmaceutic si medicinal si multe altele.

  DESPRE NANOTECHNOLOGY PRODUCTS

  Compania Nanotechnology Products a fost infiintata in anul 2008 cu scopul de a introduce pe piata din Romania produse de inalta tehnologie. Compania si-a inceput activitatea cu distributia produselor Borpower®, lubrifianti auto nano-bor. Gama de produse obtinute prin nanotehnologie va fi extinsa treptat pe diferite domenii.

  Compania Nanotechnology Products este unicul importator al gamei de produse Borpower® al companiei NNT Nanotechnology AG, care are sediul central la Berlin in Germania.

  Compania producatoare se numeste NNT Ar-Ge si a fost infiintata in anul 1992. Aceasta este localizata in Turcia, unde se afla aproximativ 72% din rezervele de bor din lume.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.