Lucrarile la deponeul ecologic din Timis sunt intarziate

0
354

Deponeul ecologic de la Ghizela e realizat in proportie de 15-20%. E greu de crezut ca va fi finalizat 100% in doar doua luni, a avertizat Viorel Sasca, presedintele Comisiei Economice a Consiliului Judetean Timis.Gropile de gunoi

Conform proiectului prima celula unde se putea depune gunoi ar urma sa fie deschisa in septembrie. „Este greu de crezut ca in doua luni, acest obiectiv va fi unul functional. Voi discuta cu colegii din CJT sa vedem cum putem impulsiona lucrarile. Din pacate, Timisoara va avea de suferit din aceasta cauza. Sper ca e pregatita cu o varianta de rezerva”, a declarat Viorel Sasca, scrie agenda.ro.

De cealalta parte, Adam Craciunescu, vicepresedinte al Consiliului Judetean Timis recunoaste ca sunt intarzieri la lucrare. „Primele lucrari, valoric, sunt mai mici ca prima etapa. Avem o intarziere de maxim 30 de zile. Avem sperante ca le putem recupera si sa putem folosi deponeul la sfarsitul lunii octombrie”, a declarat Adam Craciunescu.

Si ministrul Mediului, Laszlo Borbely a atras atentia ca sase judete din tara, printre care si Timisul nu au unde sa depuna gunoiul, gropile folosite pana de curand fiind inchise ori functionand ilegal, in ciuda amenzilor periodice date de autoritatile de mediu.

Sursa: Realitatea TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.