Luni se dezbat propunerile de modificare a proiectului privind sistemul de garanție-returnare

0
2863
Misterul Mediului a anunțat organizarea dezbaterii publice a proiectului de Hotărâre de Guvern

Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor va organiza luni, 14 decembrie, dezbaterea publică asupra proiectului de Hotărâre de Guvern privind implementarea sistemului de garanţie-returnare pentru ambalaje primare nereutilizabile. Potrivit anunțului publicat pe pagina web a ministerului, evenimentul va avea loc de la ora 10:00, în sistem videoconferință.

Toți cei care doresc să-și exprime punctul de vedere față de proiectul de act normativ, să adreseze întrebări etc. se pot înscrie ca participanți până joi, ora 17:00, la adresa de email [email protected].

Dezbaterea va putea fi urmărită în direct pe pagina de Facebook a Ministerului Mediului de toți cei interesați, chiar dacă nu s-au înscris pentru a participa activ. Pentru a facilita buna desfășurare a evenimentului,  reprezentanții ministerului solicită ca toate punctele de vedere care urmează să fie susținute în cadrul dezbaterii publice să fie transmise în prealabil, prin email. Termenul limită pentru transmiterea acestora este 11 decembrie, ora 14:00, iar adresele de email sunt [email protected] și [email protected].

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.