Ma consider un om care iubeste natura, si incerc sa o si pastrez.

  1
  716

  Ma consider un om care iubeste natura, si incerc sa o si pastrez. Anul trecut a venit un control de la garda nationala a mediului la mine, avand un atelier de tamplarie, m-au luat la misto, ca ce fac cu rumegusul, si din astea. Este ok ca trebuie sa fie un organ, care sa supravegheze asupra problemelor mediului, dar m-am intrebat, de ce trebuie sa fie reprezentantii asa de aroganti, era scris pe fata lor ca „ma pis pe tine”, se comportau de parca le sunt dator cu ceva, si au plecat cu amenintari. Pentru ce? Fiindca fac rumegus cat o caruta pe luna, pe care o dau la un om, care tine vaci.

  Cu ce este mai ecologic acest organ, care nici nu stie sa discute cu omul?

  Am o propunere pentru toti ecologisti din lume: hai sa oprim fabricarea armamentelor, hai sa renuntam la masini, sa nu mai extragem nimic din pamant, sa ne reintorcem la lucrarea pamantului. Sa vad pe tipu de la garda venind pe magar, si nu cu un Logan cu vaselina pe ea. Sa-l vad daca trebuie sa traiasca fabricand mobila ce mama dracu face cu rumegusul? Sa-l vad cum opreste tirurile de pe sosele, ca fac fum? E fatarnicie.

  De cand a inventat omul plugul de fier, a renuntat la doi boi, ajunge un cal, au dat faliment tamplarii, care faceau plugurile din lemn, se lucreaza pamantul mai repede, adica mai multi oameni au ramas fara servici, si asa s-a inventat politica si gasca de elita care traiesc ca sobolanii pe spatele celor care muncesc. Si atunci la ce bun a fost inventia?
  Primul lucru ecologic este sa invatam sa vorbim ecologic unul cu celalat. Fiindca poluarea sufleteasca de anul trecut nu mi-a trecut inca.

  Cu stima Muzsi Attila din Deva.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.