Magic Delta Fest – magia muzicii si dansului in pitoreasca Delta Dunarii

Magic Delta Fest - magia muzicii si dansului in pitoreasca Delta Dunarii
Magic Delta Fest – magia muzicii si dansului in pitoreasca Delta Dunarii

12-15 august 2014 – Magic Delta Fest, un festival dobrogean, multietnic, nascut din dragoste si grija pentru natura, imbina cu succes peisajul mirific al Deltei Dunarii, dansul si muzica intr-un cadru special: Sfantu Gheorghe, un loc magic unde Dunarea intalneste Marea Neagra, un loc in afara timpului si a granitelor, si probabil unicul pitoresc si neconventional.

In cadrul acestei prime editii si timp de 4 zile, artistii, turistii si localnicii vor beneficia de o ambianta rustica, atat culinara cat si artistica, puse in evidenta de organizatori prin specialitatile zonei, cat si filme proiectate in scopul sensibilizarii Deltei Dunarii. Seara, de la orele 20:30 in fata scenei, publicul se va putea delecta si distra cu trupe autentice, lipoveni, haholi, greci, romani, a caror prezentare nu ar fi necesara, talentul si pasiunea pentru arta lor dovedind-o din plin.

In perioada 12-15 august, trupe si artisti de renume vor cobora magia muzicii si a dansului in Delta Dunarii intr-o ambianta multicolora, de la muzica populara ucraineana, greceasca si romaneasca, pana la muzica pop, folk sau internationala.

Anul acesta, vor urca pe scena ansamblurile ‘Delfin’, ‘Ciornaia More’ si formatia ‘Delfin’90’ din Sfantu Gheorghe, ansamblul elen ‘Odyssea’, reprezentand tineretul elen din Tulcea, grupul vocal ‘Draguta — Silistea’ din Turcoaia si ‘Adamos Band’ din Iasi.

Solistii Mary, Otilia si Walter Ghicolescu vor incanta publicul adunat in piata centrala a localitatii Sfantu Gheorghe.

Invitatii speciali, trupa TAXI, prima oara in turneu in Delta Dunarii, vor incheia Editia I a festivalului, care isi va cobora cortina intr-un joc de muzica si focuri de artificii.

Magic Delta Fest este un eveniment complex, gandit astfel incat sa ofere tuturor participantilor activitati diverse si distractie fara a periclita cadrul natural. Astfel promovarea zonei turistice, ecoturismul Deltei, ecologizarea zonei cu scopul de a conserva patrimoniul natural precum si perpetuarea traditiilor autentice sunt cap de lista in ceea ce privesc obiectivele acestui festival.

Festivalul este organizat de Pensiunea Magic Delta si Casa Alb Albastra, din Sfantu Gheorghe, in parteneriat cu Asociatia Litoral — Delta Dunarii.

Magic Delta Fest, Editia I, 12.08.2014 – 15.08.2014
Sfantu Gheorghe, Delta Dunarii
INTRARE LIBERA
www.facebook.com/magicdeltafest

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,335FaniÎmi place
97CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente