“Mai curat in jurul tau” – al doilea proiect inscris in concurs

Proiectul “Mai curat in jurul tau”, initiat de Artimex Sport, a fost inscris in competitia Galei Premiilor pentru un Mediu Curat. “Mai curat in jurul tau” (prezentare aici), a avut ca scop responsabilizarea elevilor si constientizarea rolului activ pe care ei il joaca in ocrotirea mediului.mai curat

Proiectul a avut doua dimensiuni: una educationala, de voluntariat, educatie ecologica in randul scolarilor si una practica, de curatare a mediului in care elevii traiesc si invata. Prin acest concurs compania initiatoare a dorit sa motiveze elevii sa se implice mai mult in ocrotirea mediului, sa realizeze cat de important este sa traiesti intr-un loc curat si sanatos.

Modalitatea de implicare a fost lasata la alegerea elevilor participanti. La prima editie s-au inscris peste 2300 de elevi, care au plantat flori, copaci, au curatat locurile de joaca si terenurile de sport si locuri publice de deseuri.

Gala Premiilor pentru un Mediu Curat isi propune sa popularizeze actiunile de colectare si reciclare si sa inspire si alte companii mai putin active in acest domeniu.

In acest sens, primele trei companii/institutii desemnate castigatoare in urma participarii la concurs vor fi premiate cu trofee, iar cititorii care isi vor inscrie in competie proiectele favorite vor primi premii in valoare de 4000 de EURO si aparate electronice.

Sursa: HotNews

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,210FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente