Maraton de dat mana pentru pace

PaceOrganizatii ale societatii civile romanesti te cheama miercuri, 13 august 2008, de la orele 18.45 la un maraton de dat mana. Participantii se vor intalni in doua grupuri – unul pe Sos. P. Kiseleff in fata Muzeului Taranului Roman si altul la Arcul de Triumf – si vor merge unii spre altii pana la Ambasada Rusiei la Bucuresti (sos. P. Kiseleff nr. 6).  Acolo isi vor da mana si vor aprinde lumanari in memoria victimelor din Georgia cerand incetarea confruntarilor armate din aceasta tara.

Vino impreuna cu prietenii tai pentru a arata lumii cum se mediaza conflictele si a-i indemna pe actorii internationali sa faca la fel! Alatura-te acestui gest de solidaritate pentru victimele conflictului din Georgia, vino sa dai mana cu un om oarecare!

Reguli:

La maratonul de dat mana se va vorbi doar in soapta. La acest eveniment se vor auzi si cele mai firave voci, nu doar opiniile celor mai puternici dintre noi.

Participantii la maraton nu isi pot aduce cu ei decat alte instrumente folositoare in timpul negocierii: pixuri si coli de scris, bunavointa si deschidere catre a asculta si opinia celorlalti, toleranta si respect fata de partenerii de dat mana.

Mai multe detalii pe http://www.apd.ro si http://asociatiaverzii.blogspot.com/

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente