Maratonul sterilizarilor pentru catei si pisici, in acest weekend

0
427
Primăria Sectorului 2 continuă castrarea gratuită a animalelor de companie şi a celor fără stăpân

Spay Day Bucuresti (Maratonul sterilizarilor, editia a IV-a), organizat de GIA – Group Initiative for Animals, va avea loc pe 20 februarie, la cabinetul veterinar Almavat.sterilizari

Asociatia va sterliza gratis 50 de animale, fie de la bloc fie din casa, daca nu va permiteti costurile operatiei.

Anul acesta, GIA s-a afiliat la „Spay Day”, eveniment international organizat anual de Humane Society of the United States si Humane Society International. Spay Day promoveaza sterilizarea animalelor ca cea mai buna solutie pentru a salva mai multe vieti.

De ce este recomandata sterilizarea animalelor

Calculul este simplu, spune asociatia: 100 de femele sterilizate nu vor mai da nastere intr-un an la minim 500 de pui (un calcul optimist, deoarece ele fata si mai mult de 5 pui).

Multi dintre acesti pui se nasc in casele si curtile unor oameni care ii lasa langa mama lor doar o scurta perioada, iar apoi ii dau afara. Alti pui se nasc direct pe strada.

Acestia se inmultesc incontrolabil si vor da nastere la noi si noi generatii. Altii vor muri chinuiti, se vor stinge de foame, loviti de masini, batuti, bolnavi.

Chiar daca ne-am concentra doar pe adoptiile de animale, tot nu am reusi sa rezolvam problema cainilor si pisicilor fara stapan, pentru ca ritmul lor de inmultire este cu mult mai rapid decat ritmul adoptiilor, atrage atentia asociatia GIA.

Puteti dona in contul asociatiei orice suma, specificand „Pentru sterilizari”. GIA – Group Initiative for Animals, Cont: RO69 BTRL 0640 1205 E803 48XX, Banca Transilvania – Sucursala Mariott.

Sursa: Realitatea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.