Marea Debarasare in Brasov. Angajatii de la salubritate au colectat doar o masina de spalat

0
330

Gorjenii au adunat sambata peste doua tone de deseuri electrocasnice.
marea debarasare
Oamenii au scos in fata locuintelor aparate vechi, iar autoritatile locale le-au depozitat in punctele special amenajate. Nu acelasi succes l-a avut campania Marea debarasare si la Brasov. Angajatii de la salubritate nu au reusit sa stranga decat o masina de spalat.

Pentru prima data in acest an, gorjenii au avut o noua posibilitate de a scapa de a scapa de electrocasnicele vechi. In judetul Gorj, campania s-a derulat atat in orase, cat si in mediul rural. La Marea Debarasare au participat atat persoanele fizice cat si institutiile din judet.

La Brasov in schimb, campania ministerului Mediului nu a avut deloc succes. Cu toate ca s-au pregatit din timp, angajatii de la firma de salubrizare nu au avut ce strange. Ei au colindat tot orasul timp de patru ore ca sa gaseasca aparatura stricata lasata de cetateni in strada, insa, spre surprinderea lor, au gasit un singur obiect electrocasnic. Angajatii de la salubritate dau vina pe vreme. Si asta pentru ca la Brasov a nins toata dimineata si oamenii nu prea au iesit din case.

Sursa: Antena 3

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.