McDonald’s le cere furnizorilor de carne de porc cu care lucreaza sa permita animalelor sa se miste liber si sa se comporte natural

McDonald's le cere furnizorilor de carne de porc cu care lucreaza sa permita animalelor sa se miste liber si sa se comporte natural

Gigantul fast-food McDonald’s le cere furnizorilor de carne de porc cu care lucreaza sa permita animalelor sa se miste liber si sa se comporte natural, scrie The Telegraph.

„McDonald’s a anuntat ca va cere furnizorilor sai de porci sa-si prezinte planurile pentru suprimarea utilizarii de boxe de gestatie”, se arata intr-un comunicat al American Humane Association, asociatie care lupta pentru apararea drepturilor animalelor.

„Milioane de porci isi petrec viata in custi care sunt atat de mici incat nu le permit sa se miste liber si sa se comporte natural”, a precizat presedintele asociatiei, Robin Ganzert, in comunicat.

Potrivit acestuia, noua masura „nu va permite doar imbunatatirea tratamentului a milioane de animale, dar ii va incuraja cel mai probabil si pe alti furnizori de servicii alimentare sa faca la fel”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *