Medicina alternativa, din ce in ce mai apreciata de romani

1
388

Cand tratamentele clasice nu dau roade, pacientii se intorc spre medicina alternativa. De multe ori, aici gasesc vindecare pentru durerile care ii macina, nu degeaba sunt tratati prin metode care au strabatut mileniile chiar.

Asa se face ca in Romania s-au inmultit peste noapte cabinetele in care se practica masajul, presopunctura, acupunctura si multe alte metode de vindecare.

Cand a venit in Romania, acum opt ani, doctorul Li nu credea ca tratamentele neconventionale invatate in China se vor transforma intr-o afacere profitabila. Printre amestecuri de plante si uleiuri parfumate, Li a promovat si tehnici care pareau de neconceput la noi. Cum ar fi tratamentul prin foc, care poate invinge orice durere lombara.

Chiar daca nu folosesc focul, metodele indiene cu uleiuri sunt la fel de eficiente. In special in cazul celor care sufera de stress.

Tehnicile chinezesti si indiene nu tin inca pasul cu medicina homeopata care nu trateaza boli, ci bolnavi. Iar avantajul este ca niciunul dintre medicamentele primite de la doctor nu se bazeaza pe compusi chimici. Totul e natural. O confirma si medicii clasici.

Trebuie insa sa fiti foarte atenti pe mana cui va incredintati sanatatea.

Sursa: PRO TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.