„Mediul de azi pentru ziua de maine” – concurs de creatie pentru copiii si tinerii craioveni

  0
  544
  Proiect IT cu impact national: Agentia nationala pentru protectia mediului vrea sa implementeze un sistem informatic cu o valoare estimata la circa opt milioane de euro
  Biserica Catelica indeamna crestinii sa respecte mediul
  „Mediul de azi pentru ziua de maine” – concurs de creatie pentru copiii si tinerii craioveni
  „Mediul de azi pentru ziua de maine” – concurs de creatie pentru copiii si tinerii craioveni

  Din dorinta de a promova in randul tinerilor un mod de viata in armonie cu mediul inconjurator, Casa de Cultura „Traian Demetrescu” a lansat, recent, concursul de creatie cu tema „Mediul de azi pentru ziua de maine”, dedicat Zilei Mondiale a Mediului (5 Iunie). Competitia se adreseaza copiilor si tinerilor si va desfasura pe trei sectiuni (6-9 ani, 10-14 ani si 15-18 ani). Pot fi inscrise in concurs creatii realizate din materiale reciclabile (hartie, plastic, sticla, alte materiale), dar si colaje pe aceeasi tema.

  Lucrarile vor fi aduse la sediul Casei de Cultura (Craiova, strada „Traian Demetrescu” nr. 31) pana la data de 30 mai a.c., ora 16.00. Pentru validare, acestea trebuie sa fie insotite de o fisa care sa contina numele, prenumele, varsta, adresa, numarul de telefon si adresa de e-mail ale concurentului. Juriul care va analiza creatiile va oferi premii constand in diplome pentru toti participantii si in bani castigatorilor la fiecare dintre cele trei sectiuni, dupa cum urmeaza: locul I – 100 lei, locul al II-lea – 70 lei, locul al III-lea – 50 lei, doua mentiuni a cate 40 lei fiecare.

  Festivitatea de premiere va avea loc pe data 5 iunie, ora 14.00, la sediul institutiei. Cei interesati pot solicita detalii la numarul de telefon 0351.41.33.69 ori la adresa de e-mail [email protected]

  Ziua Mondiala a Mediului (Ecologiei) a fost instituita in anul 1972 de Adunarea Generala a Natiunilor Unite pentru celebrarea Conferintei „Ecologia Umana” de la Stockholm. Aceasta zi se sarbatoreste in data de 5 iunie a fiecarui an si constituie un prilej pentru institutiile guvernamentale, administratiile locale, asociatiile de tineri, organizatiile non-guvernamentale, intreprinzatori, industriasi, inclusiv mass-media de a se mobiliza prin manifestari comune, menite sa atraga atentia asupra necesitatii protejarii factorilor de mediu.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.