Sarbatoarea salcamului la Poiana Mare

Sarbatoarea salcamului la Poiana Mare
Sarbatoarea salcamului la Poiana Mare

Peste o mie de locuitori din Poiana Mare au petrecut, ieri, intr-un colt de rai, in padure la Ilaru. In poiana marginita de salcamii care sunt plini de flori in aceasta perioada, s-au incins gratarele pe care s-au perpelit mititeii si s-au dat cep la butoaiele cu bere rece.

„Este o zi superba, cu mult soare. Au fost si cativa stropi de ploaie care se ivira catre noi probabil doar ca sa ne arate ca Dumnezeu este alaturi de noi, si cu soare, dar si cu ploaie. Una peste alta, sunt mii de oameni care se bucura de aceasta sarbatoare. Eu vreau sa le transmit la toti sa fie sanatosi, sunt alaturi de ei si le doresc tot binele din lume”, ne-a marturisit primarul localitatii Poiana Mare, Marin Vintila.

Oamenii s-au bucurat de vremea frumoasa a acestui sfarsit de mai, iesind cu familiile la sarbatoare. Primaria Poiana Mare le-a oferit daruri muzicale, pe scena aflandu-se solisti indragiti precum Marius Magureanu, Cristi Banateanu, Sanda Argint. Sarbatoarea salcamului este o adevarata traditie aici, locuitorii din Poiana Mare, considerati unii dintre cei mai harnici din judet, adunandu-se pentru a petrece de zece ani incoace.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente