Merkel si Medvedev au mancat caracatita, cu gandul la Paul

0
269

Vicepremierul rus Viktor Zubkov a lasat sa se inteleaga, la un pranz oficial luat la Ekaterinburg, ca daca n-ar fi fost predictiile lui Paul, Germania ar fi invins Spania in semifinala Campionatului Mondial.Merkel si Medvedev

Presedintele rus Dmitri Medvedev si cancelarul german Angela Merkel nu au ocolit subiectul legat de fotbal la intalnirea de la Ekaterinburg, unde au mancat caracatita, cu gandul la celebrul Paul, molusca ce a prezis infrangerea Germaniei in semifinala Campionatului Mondial de fotbal din 2010.

Vicepremierul rus Viktor Zubkov a fost cel care a adus in discutie fotbalul la o intalnire de joi, la Ekaterinburg, cu cancelarul Merkel. Oficialul rus a lasat sa se inteleaga ca daca n-ar fi fost predictiile lui Paul, Germania ar fi invins Spania in semifinala Campionatului Mondial.

„Desigur, daca nu ar fi fost Paul – stiti despre cine vorbesc, caracatita Paul – totul ar fi fost in regula”, a remarcat Zubkov. „Ieri (miercuri – n.r.) l-am mancat impreuna (Merkel si Medvedev – n.r.) pe confratele sau la restaurant”, a adaugat presedintele Medvedev. El a dat asigurari ca numerosi responsabili rusi au sustinut Germania la Campionatul Mondial castigat duminica de Spania.

Caracatita Paul, de la acvariul Sea Life din Oberhausen, a indicat corect echipa castigatoare la toate meciurile disputate de Germania la Campionatul Mondial de fotbal din Africa de Sud, dar si la finala dintre Olanda si Spania, scor 0-1. Ulterior, purtatoarea de cuvant a acvariului a anuntat ca Paul va renunta la meseria de „oracol”.

Sursa: Realitatea TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.