Midge, o pisica cu un singur ochi, a devenit vedeta la Cannes

0
289

Brad Pitt? Penelope Cruz? Nici vorba. Vedeta momentului la festivalul de la Cannes se numeste Midge si este o pisica care are doar un ochi. Un scurt metraj despre intrecerile zilnice dintre Midge si stapanul ei Marty a facut senzatie.
pisica midge
„Marty si Midge – Marea Intrecere” este un scurt metraj de 8 minute inspirat intrutotul din realitate. Povestea dureaza de cinci ani, de cand Marty, consilier local intr-un sat cochet din nordul Angliei, a descoperit ca Midge nu numai ca adora sa alerge alaturi de el, dar si ca nu-i place deloc sa piarda.

Din aceasta poveste s-a nascut filmul cu un buget de 1.600 de dolari. Marea Intrecere a ridicat sala in picioare la Cannes, iar Marty, consilierul realizator, viseaza deja departe: „A fost extraordinar, absolut fantastic! Intr-o buna zi, cand o sa realizez filmul meu de lung metraj, „Midge – filmul” da, cred ca ne vom regasi aici, pe covorul rosu.”

Marty doreste un blockbuster pentru copii, cu urmariri, rapiri, actiune si dragoste. Iar dupa asta, o intrecere intre Midge a lui si cel mai iute om din lume, sprinterul Usain Bolt. Deocamdata e doar un vis.

Sursa: Realitatea TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.