Mii de peturi si gunoaie zac pe malurile raului Mures

1
420

Ignoranta oamenilor si nepasarea autoritatilor locale au transformat malul Muresului Superior intr-o groapa de gunoi. In loc de vegetatie, mii de peturi si gunoaie plutitoare acopera acum malurile raului. Reprezentantii Directiei Apelor Romane Mures fac eforturi disperate sa curete malurile, dar spun ca toata responsabilitatea cade pe umerii primarilor din localitatile aflate in amonte, pe cursul Muresului.Muresul superior

Imagine dezolanta pe malul Muresului Superior, in aval de barajul nou al orasului. Deseurile au fost antrenate de debitul marit al Muresului, in urma ploilor si topirii ghetii. Reprezentantii Directiei Apelor Mures se chinuie de mai bine de o saptamana sa curete raul.

„In primul rand, consider cei mai mari vinovati organele locale, vorbesc de primariile situate in amonte, incepand din Harghita pana in aceasta sectiune, pana in Tirgu-Mures, care nu se implica. E vorba de civilizatie”, spune Nicolae Barbieru, director Gospodarirea Apelor Mures.

Aceeasi situatie se regaseste si pe raul Niraj, afluent al Muresului, unde lucratori ai Directei Apelor s-au chinuit ore in sir sa curete barajul, blocat de mii de peturi si deseuri plutitoare.

Sursa: Realitatea TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.