Mini Cooper in varianta eco

  0
  398

  Mini E electric de la BMW poate parcurge pana la 200 km cu o singura incarcare a bateriei. Incepand cu anul viitor, 500 de masini Mini Cooper electrice vor fi testate pe drumurile din New York si Los Angeles.
  mini cooper eco
  Noul Mini Cooper va fi dezvaluit publicului luna viitoare la Salonul Auto de la Los Angeles
  Primul model Mini electric al BMW Group va fi prezentat publicului in noiembrie la Salonul Auto de la Los Angeles. De anul viitor, aproape 500 de exemplare Mini E vor fi puse la dispozitia unor persoane selectionate, in cadrul unui proiect pilot menit sa surprinda viabilitatea unor mijloace de deplasare cu zero emisii poluante. Masinile vor fi imprumutate pe o perioada de minimum un an, cu posibilitate de prelungire.

  De la 0 la 100 km/h in 8,5 secunde

  Mini E, cu doua locuri, este echipata cu un sistem propulsie/transmisie complet electric.

  Masina este dotata cu un motor electric de 204 cai putere si poate atinge 150 de kilometri la ora. Mini E are o autonomie de 200 de kilometri. In plus, poate ajunge la 100 de kilometri pe ora in numai 8,5 secunde. Vehiculul are o baterie de tip
  litiu-ion.

  Aceasta este amplasata pe locul pe care, in mod obisnuit, este instalata bancheta din spate. Bateria se poate incarca in doar 2,5 ore de la o priza de 220V/80A. In cadrul programului pilot, priza va fi instalata acasa la client.

  Mini E electric este fabricata la uzina din Oxford, Marea Britanie, insa fara motor, sistem de transmisie si rezervor. Acesta este dus apoi la Munchen, in Germania, pentru a i se monta si celelalte elemente.

  Sursa: Adevarul

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.