Miorita inarmata: trei ciobani au atacat un paznic de vanatoare din cauza unui caine

0
399

Si batut, si fara pusca. Cu asta s-a ales un paznic de vanatoare din Bistrita- Nasaud dupa ce, sustine el, a fost atacat de trei ciobani. Motivul oierilor: paznicul le-ar fi impuscat un caine. Intriga mioritica a mai avut insa un ingredient: alcoolul.miorita inarmata

Paznicul de vanatoare asigura fondul cinegetic de pe raza comunei Chiuza. Barbatul sustine ca cei trei ciobani l-au chemat la stana si i-au luat arma si cinci cartuse, dupa care au inceput sa-l loveasca.

Localnicii care ii cunosc pe cei trei ciobani, spun ca, niciunul nu ar fi fost in stare sa foloseasca o arma. In plus, oierii tocmai sarbatorisera terminarea treburilor la stana.

„Baietii astia, din Sasarm, ei nu stiu a trage cu arma de vanatoare, pentru ca noi suntem oameni linistiti. S-o masurat oile si pe urma se face un chef, ca peste tot. Domnii or fi venit peste ei”,m spune un localnic.

La sectia de politie, cei trei ciobani nu au putut raspunde la intrebari pentru ca erau prea beti. Politistii au inceput totusi o ancheta.

„Din primele cercetari, ciobanii sustin ca le-ar fi fost impuscat un caine, iar paznicul ca nu”, declara inspectorul de politie Constantin Moise.

Politistii au recuperat arma care a fost gasita abandonata pe pasune. La nici o ora, in localitatea Prundu-Bargaului, alti doi ciobani au fost implicati intr-un incident similar. Cei doi s-au luat la cearta si unul dintre ei l-a impuscat pe celalalt cu un pistol cu gaz. Victima a ajuns la Spitalul Judetean. Si in acest caz, politia a inceput o ancheta.

Sursa: Realitatea TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.