Misterul aligatorului cu doua capete

0
475
Misterul aligatorului cu dou? capete
Misterul aligatorului cu două capete
Misterul aligatorului cu doua capete
Misterul aligatorului cu doua capete

In urma cu cateva zile, Justin Arnold din Florida a publicat pe Facebook o fotografie in care apare un aligator cu doua capete. Barbatul spune ca a vazut bizara reptila in timp ce isi plimba cainele, pe malul raului Hillsborough si ca existenta acestei creaturi a fost raportata si de alte persoane.

Cu toate acestea, cazurile in care o reptila cu doua capete poate supravietui asa mult timp in salbaticie sunt foarte rare.

Anomalia apare atunci cand gemenii monozigoti nu se separa complet. Practic, este un animal care are un singur trup controlat de doua capete, iar acestea se manifesta diferit, exact cum s-ar comporta doua fiinte diferite.

Cazuri similare, cu serpi cu doua capete, ingrijiti in laborator, au aratat ca exista o competitie pentru mancare intre cele doua capete, desi acestea impart un singur sistem digestiv.

Capetele ajung chiar sa se atace intre ele, deci este explicabil de ce aceste animale nu traiesc de obicei prea mult.

Specialistii de la Florida Fish and Wildlife Conservation Commission nu cred ca fotografia este reala.

De asemenea, dupa ce poza a fost redistribuita online de mii de ori, multe persoane au sesizat detalii care pot sugera ca imaginea a fost de fapt prelucrata in Photoshop.

Nu exista urme lasate pe nisip de acest aligator, iar picioarele din partea dreapta par sa stea in aer, deasupra nisipului.

Altii cred ca aligatorul este creatia unei persoane pasionata de taxidermie, care a impaiat si modificat un aligator obisnuit.

Pe langa aceste comentarii, Arnold este cunoscut drept autorul unui blog care prezinta animale bizare drept reale, desi multe din ele sunt de-a dreptul amuzante, cum ar fi pestii cu blana, care s-ar fi adaptat astfel la apele foarte reci din Lacul Michigan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.