Moldova: Tinerii din reteaua „Iubeste-ti raul!” merg in vizita la Ministerul Mediului

Tinerii din reteaua „Iubeste-ti raul!” merg in vizita la Ministerul Mediului
Tinerii din reteaua „Iubeste-ti raul!” merg in vizita la Ministerul Mediului

Tinerii din reteaua „Iubeste-ti raul!” merg in vizita la Ministerul Mediului maine, 22 iulie 2014 la ora 10.00. Ei vor avea o intalnire cu Ministrul Mediului, dna. Valentina Tapis, in cadrul careia vor discuta aspecte ce tin de starea raurilor din Moldova si problemele care le afecteaza. De asemenea, tinerii vor prezenta Declaratia retelei Tinerilor ”Iubeste-ti raul!”, elaborata in cadrul taberei de vara „Iubeste-ti raul!” care s-a desfasurat in perioada 29 iunie-06 iulie 2014.

Reteaua tinerilor „Iubeste-ti raul!” reuneste circa 400 de tineri, care au participat la o serie de actiuni civice, organizate in 2012-2014 pentru informarea si constientizarea populatiei despre problemele ce afecteaza si distrug raurile Republicii Moldova, cum ar fi: prima expeditie a tinerilor pe raul Bac, Forumul Tinerilor din bazinul r. Bic si Festivalul Tinerilor ”Iubeste-ti raul!”, o serie de flash-mob-uri si o serie de campanii de salubrizare ale raurilor din Moldova, si numeroase activitati de monitorizare a calitatii apelor din rauri, in urma acestor activitati ei au identificat o serie de probleme, care grav afecteaza raurile noastre. Aceste aspecte se regasesc in declaratia pe care o vor inmana maine Ministrului Mediului.

Indemnam reprezentantii mass-media si toti doritorii sa se alature acestui eveniment.

Pentru detalii, va rugam sa contactati reprezentantii Centrului National de Mediu: Ina Coseru – Presedinte CNM: 060589998, 079817448
Iuliana Cantaragiu – Expert CNM: 079812714, 068225870

flagAcest eveniment este organizat in cadrul proiectului Campania tinerilor „Iubeste-ti riul!”, implementat de Centrul National de Mediu, gratie sustinerii generoase a poporului american prin prisma Programului de Granturi pentru Democratie al Ambasadei SUA din Republica Moldova si cofinantat de fundatia americana EcoCatalyst Foundation.

Acest eveniment este finantat de un grant oferit de Departamentul de Stat al SUA. Opiniile, constatarile si concluziile prezentate si discutate in cadrul evenimentului apartin autorilor si nu reflecta neaparat pe cele ale Departamentului de Stat al SUA.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,189FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente