Momente importante din viata marcate cu plantari de copaci

Momente importante din viata marcate cu plantari de copaci
Momente importante din viata marcate cu plantari de copaci

Municipalitatea botosaneana va demara un proiect care are drept scop imbunatatirea calitatii vietii prin cresterea numarului de copaci din oras.

Prin proiect se leaga activitatea de plantare a unui copac de evenimente deosebite din viata botosanenilor. Astfel, la majorat, la casatorie sau la nasterea unui copil primaria le va darui botosanenilor cate un copac.

Ovidiu Portariuc, primarul municipiului, a explicat ca acesti copaci vor fi asigurati in mod gratuit de catre Directia Silvica, in baza unui parteneriat pe care institutia il are cu Primaria Botosani. Nici municipalitatea nu va plati vreun leu pentru copacii pusi la dispozitia botosanenilor. „Din grija pentru mediul inconjurator, vom lansa o actiune prin care, in momente importante din viata botosanenilor, acestia vor primi un certificat de inceput de drum. Pe baza acestui certificat vor putea ridica de la Directia Silvica un copac pe care-l vor planta unde vor dori, sau unde municipalitatea le poate pune la dispozitie teren, daca se vor interesa la primarie de acest lucru”, a declarat primarul. Primaria va primi informatii legate de evenimentele din viata botosanenilor de la functionarii Serviciului de Evidenta a Persoanei. Persoanele vor primi cate un certificat cu care se vor putea prezenta la directia silvica pentru a primi copacul.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente