Moneda de schimb la concertul Animal X: PET-uri si doze de Aluminiu

  0
  427
  Moneda de schimb la concertul Animal X: PET-uri si doze de Aluminiu

  La concertul de lansare a noului single, animal x va lasa publicul sa decida moneda in care va plati biletul: 20 de lei sau 10 PET-uri sau 5 doze de Al.

  Cunoscuti ca fiind ecologisti convinsi, animal x va lansa un nou single in cadrul primului concert dintr-un club in care publicul decide in ce moneda plateste biletul de intrare: 20 de lei sau 10 PET-uri sau 5 doze de Al.

  Dupa lansarea proiectului Nu lasa PETe in urma ta! proiect prin care vor sa transforme in bani pentru educatia copiilor PET-urile care distrug planeta si pe care oamenii le arunca frecvent la gunoi, baietii de la animal X s-au pus pe treaba, si ca sa convinga populatia ca PET-urile inseamna bani au inceput seria de evenimente prin care oamenii pot “cumpara” bilete in PET-uri ramanad cu banii in buzunar.

  Moneda de schimb la concertul Animal X: PET-uri si doze de Aluminiu

  Joi 12.07.2012 la ora 22.00, in Club Silver Church va avea loc primul concert care se desfasoara intr-un club, unde, daca nu ai lasat PETe in urma ta, poti sa auzi in premiera noul single ANIMAL X si sa ramai cu banii in buzunar.

  Pentru cei care vor plati biletul cu cele mai multe PET-uri, au pregatit alaturi de partenerul acestui eveniment – Societatea Ateneul Roman – Universitatea Ecologica Bucuresti – un super premiu eco – o bicicleta Pegas in varianta moderna, dotata cu un cos de rachita plin cu flori si multe alte surprize.

  Eveniment Generatia Verde si Descult in iarba.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.