„Mourinho” Stoica a inscenat sechestrarea unui minor ca sa se razbune pe paznicul care nu-l lasa la braconaj

0
362

Braconaj, politisti si procurori suspectati de spaga si spritane baute la chermezele organizate de antrenor, dosare penale, focuri de arma si o sechestrare inscenata a unui minor. In mare acesta este tabloul unui scandal feroce, in care protagonistul principal este un antrenor de fotbal de Liga I.

Pentru ca a fost prins la braconaj de nenumarate ori si i s-a intocmit dosar penal, fiind in acest moment urmarit penal, Stefan Stoica, fotbalist de exceptie al Universitatii Craiova, in anii `90, a inscenat in fata politiei rapirea unui minor de catre paznicul care nu l-a mai lasat sa vaneze caprioare. Batut anterior de prietenii antrenorului, paznicul a fost transformat insa in dosarele politiei din victima in invinuit, din paznic de vanatoare in braconier, alegandu-se zilele trecute si cu o megaperchezitie la domiciliul sau, in urma unei scrisori anonime.

Brusc, politia spune ca s-a autosesizat, in conditiile in care zeci de dosare zac prin birouri, si a declansat rapid o perchezitie la domiciliul paznicului care, conform anonimei, a trecut de la pandar la braconier. Mai mult, politia ii  intocmeste paznicului, cu ajutorul antrenorului, un dosar de sechestrare de minori.


Ramai pe adevarul.ro pentru a afla intreaga ancheta si cum reuseste politia sa intocmeasca dosare penale la recomandarea unor persoane care cred ca pot incalca legea cand vor pe fondurile de vanatoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.