Muntele Tampa are de acum propria monografie

  0
  279

  Regia Locala a Padurilor Kronstadt, impreuna cu o echipa de specialisti aflati in coordonarea lui Oliviu G. Pop, au elaborat, in ultimele luni, „Monografia Rezervatiei Muntele Tampa”, „Ghidul Ecoturistului” si un pliant informativ cu privire la Muntele Tampa – rezervatie naturala.
  muntele tampa
  Dan Olteanu, directorul Regiei Kronstadt, spune ca aceste materiale informative vor fi distribuite in diferite puncte turistice. „Ne gandim sa avem o colaborare si cu Inspectoratul Scolar Judetean Brasov in vederea editarii unui manual de educatie ecologica, iar din anul 2010 – 2011 sa fie introduse in programa scolara brasoveana ore de acest fel. Avem o rezervatie speciala, cu 400 de specii de plante, cu peste 100 de specii de fluturi si ar trebui sa fie cunoscute toate aceste lucruri”, sustine Dan Olteanu.
  Aceste materiale informative au fost finantate printr-un proiect din Fondul de Mediu si au costat 130.000 de euro. Astfel, au fost realizate 3.000 de pliante si cate 2.000 de exemplare din monografie si din ghid. „In aceasta suma au intrat si toata partea de documentare, de masurare si tot ce a fost nevoie pentru realizarea proiectului. Daca va fi nevoie, aceste materiale se vor putea reedita”, a completat primarul George Scripcaru.

  Sursa: Universul Padurii

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.