Munti de gunoaie, hoituri de animale si taieri ilegale de arbori

0
519
Munti de gunoaie, hoituri de animale si taieri ilegale de arbori
Munti de gunoaie, hoituri de animale si taieri ilegale de arbori

Mai mult decit a fi o reclamatie, aceasta initiativa se vrea a fi o sesizare a autoritatilor competente si a opiniei publice, totodata, asupra modului in care unii dintre locuitorii Iasului isi bat joc de natura inconjuratoare si o deterioreaza ireversibil.

Mai mult decit atit, o fac intr-o zona declarata (e drept ca doar „pe hirtie”) zona de agrement, intr-un loc unde se presupune ca ar trebui sa admiram natura, sa ne bucuram de ea in mod civilizat si sa-i respiream aerul curat, fiind situata in apropierea manastirii Galata.

Mentionez printre altele: deversari de deseuri menajere si animale (acestea din urma in cea mai mare masura din grajdurile amenajate ilegal in zona), sacrificari de animale si aruncarea resturilor rezultate, oameni ai strazii care scormonesc prin ghenele de gunoi si arunca nepasatori resturile in afara acestora, haite de ciini vagabonzi foarte agresivi, aciuati datorita hoiturilor de animale, taieri masive de arbori facute de unii localnici pe toata perioada timpului rece.

Nu stiu ce ar fi cu adevarat de facut pentru stoparea unor astfel de actiuni de poluare, data fiind amploarea fenomenului si imensa nesimtire a unora dintre cei care locuiesc in vecinatate.

Vreau doar sa atentionez autoritatile ce au competente de constatare, notificare si sanctionare, pentru a lua atitudine. Si poate opinia publica va face presiuni asupra lor in acest sens.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.