“Munti” de gunoi pe terasele Ialomitei

"Munti" de gunoi pe terasele Ialomitei

Raul este sufocat de deseuri menajere si din constructii, din aval de podul de la Halta Teis, pana la podul de la Valea Voievozilor ❚ In ciuda promisiunilor, a pandelor si a amenzilor Garzii de Mediu Dambovita, mormanele s-au acumulat si tot acumulat ❚ In unele sectoare, tonele de mizerii s-au tasat si a inceput inierbarea, in altele – gramezile de gunoi „musca” din campusul universitar, pentru ca putin mai incolo sa inconjoare ca un lant vilele de pe ambele terase ale Ialomitei

„Jurnal de Dambovita” a semnalat in repetate randuri situatia „muntilor” de deseuri si gunoaie menajere din aval de podul peste raul Ialomita, incepand de la halta Teis. Nu s-a facut insa nimic, iar acestia s-au acumulat si in unele sectoare au inceput deja sa se stabilizeze prin tasare si inierbare. Se pare ca n-au avut sorti de izbanda nici promisiunile pe care ni le-a facut ing. Mihail Druga, seful Garzii de Mediu Dambovita, nici pandele inspectorilor institutiei pentru a prinde in flagrant contravenientii.

Minibarajul de la Podul Teis, sufocat de mizerii

Se pare ca nici macar amenintarea ca vor creste numarul si cuantumul amenzilor nu a rezolvat nimic. Intre podul de la Teis si pana la podul de la Valea Voievozilor, gunoaiele anorganice si organice se tin lant, paralel cu soseaua si Parcul Municipal „Matei Voievod”. Ba, mai mult, la barajul de la podul Teis, s-au acumulat arbusti adusi de raul Ialomita, iar decolmatarea care este fireasca in astfel de situatii intarzie.

Gunoaiele – un „brau” mizerabil pentru campusul universitar

In aceste conditii, gunoaiele au ajuns pana in „coastele” caminelor studentesti din campusul universitar, acumularile masive serpuind si mai departe printre vilele de pe ambele terase ale raului Ialomita. Este un iad al gunoaielor, cu toate ca cetatenii platesc taxa de habitat sau cum este cunoscuta birul PDL pe gunoi, de 18 lei/luna.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,212FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente