Natalie Imbruglia – militant ecologist

Natalie Imbruglia
Cantautoarea italo-australiana Natalie Imbruglia, apare intr-un film scurt, realizat impreuna cu Ecover, un brand care promoveaza articole de curatat ecologice, indemnand la protejarea resurselor de apa din Marea Britanie.

Realizat chiar acasa la Natalie, filmul se doreste a fi un material captivant despre impactul global al activitatii oamenilor, impreuna cu sfaturi in sprijinul reducerii consumului de apa din Marea Britanie, oferite chiar de cantareata.

Natalie se declara incantata de aceasta colaborare si considera protejarea mediului un lucru important in viata ei. „Abundenta apei din Marea Britanie’, spune Natalie, ‘ne face sa uitam ca lipsa ei si poluarea sunt probleme reale in alte parti ale lumii.” Filmul este un mijloc excelent de invatare si ofera idei simple despre felul in care noi toti putem face lucruri care sa schimbe ceva”, adauga ea.

Filmul sprijina parteneriatul Ecover cu organizatia caritabila WaterAid, care furnizeaza acces neintrerupt si sustinut la surse de apa sigure, cursuri de salubritate si igiena pentru 11 sate si pentru peste 14.000 de etiopieni. Ecover considera apa o facilitate importanta si sustine ca element de baza, protejarea surselor de apa la scara globala, ceea ce a dus la parteneriatul cu WaterAid.

Sursa: 4 ecotips

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *