NEC lanseaza noi proiectoare Eco

NEC lansează noi proiectoare Eco
NEC lanseaza noi proiectoare Eco
NEC lanseaza noi proiectoare Eco

NEC Display Solutions lanseaza o gama complet noua de proiectoare, certificate TCO. Seria M depaseste seria NP610, oferind performante deosebite si optiuni mult imbunatatite de economisire a energiei. Noile si inovatoarele caracteristici Eco, cum ar fi functia 75% AV Mute si primul modul Auto Eco din lume pe proiectoare, scad in mod semnificativ costurile de functionare. In acelasi timp, NEC Display Solutions introduce un nou concept de denumire pentru intreaga sa gama de proiectoare, pentru a face portofoliul global mai transparent pentru clientii sai.

Cu o durata de viata a lampii si un filtru de curatare la un interval de pana la 6000 de ore, plus caracteristicile inovatoare ale Seriei M, utilizatorii pot reduce semnificativ TCO-ul (cost total de proprietate). Noua functie 75% AV Mute permite utilizatorului sa dezactiveze intuitiv proiectorul prin intermediul capacului obiectivului sau prin simpla apasare a butonului verde de pe telecomanda. Acest lucru reduce puterea lampii cu 75%, ceea ce scade consumul total de energie al proiectorului in mod semnificativ si rezulta o durata de viata a lampii mai crescute.

Cu primul din lume modul Auto Eco pe proiectoare, luminanta lampii este reglata automat pentru a se potrivi continutului prezentat, care sa permita o luminozitate optima si eficienta energetica maxima, in orice moment. In plus, unele dintre modele au doua niveluri de mod Eco, al doilea nou nivel fiind conceput special pentru aplicatii whiteboard.

Toate modelele din seria M de pana la 3500 lumeni ANSI au primit certificarea TCO de la Organizatia suedeza de testare TCO Development.

Cu o calitate superioara de prezentare, proiectoarele livreaza imagini impresionant de stralucitoare cu rezolutie XGA (1024 x 768) si WXGA (1280 x 800), un raport de contrast excelent de 2000:1 si o luminozitate de pana la 4200 ANSI lumeni. Toate modelele vin cu zoom optic mare de 1.7x. Noua Serie M continua sa ofere toate caracteristicile avantajoase ale modelelor precedente, cum ar fi functia Direct Power On, Auto Vertical Keystone, precum si functia unica de Carbon Savings Meter.

Seria M dispune de conectivitate imbunatatita, cu o intrare HDMI si trei porturi USB. Pentru ca utilizatorii sa poata identifica produsele potrivite cat mai simplu, NEC Display Solutions a implementat un concept nou de denumire, care va fi extins pentru a acoperi intregul portofoliu de proiectoare. De exemplu, denumirea „M260X” identifica un proiector multimedia seria M („M”), cu o luminozitate de 2600 lumeni ANSI („26”) din prima generatie („0”), cu rezolutie XGA („X”).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *