Noi imagini socante cu animale chinuite in Romania secolului XXI!

5
512

Isi spun cu mandrie fiinte rationale, insa, de multe ori, faptele pe care le comit te lasa fara replica.

Cativa localnici din Constanta au fost socati de privelistea intalnita in zona industriala de la marginea orasului. Un cal zacea fara suflare pe sinele de cale ferata, in timp ce cadavrul unui magar a fost inghesuit intr-un canal. Oamenii sustin ca bietele vietati sunt ale tiganilor care-si fac veacul pe-acolo.

Un alt magarus a fost lasat sa moara de stapana lui, o femeie din Buzau. Va avertizam ca imaginile sunt socante.

Femeia nu recunoaste, insa conform reprezentantilor Protectiei Animalelor, a legat magarusul de pom ca sa scape de el. Era batran si nu mai putea sa traga. Bietul animal a rabdat de foame mai bine de o saptamana.

Politistii au deschis o ancheta, insa este greu de crezut ca demersul lor se va solda altfel decat cu o banala amenda. Problema este tratata, in continuare, superficial: membrii Comisiei pentru Agricultura din Senat au dat raport de respingere proiectului de lege prin care se infiinta Politia Animalelor, pe motiv ca legea nu prevede si sumele de bani necesare.

Mai exista totusi o speranta. Senatorul Norica Nicolai, unul dintre initiatori, vrea sa ii propuna premierului Calin Popescu Tariceanu ca Guvernul sa emita o ordonanta prin care sa se infiinteze Politia Animalelor.

Sursa: ProTV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.