Noua sefa a Agentiei de Mediu are trasata prima sarcina: sa scape Oradea de duhoarea porcilor

Noua sefa a Agentiei de Mediu are trasata prima sarcina: sa scape Oradea de duhoarea porcilor

Printr-o ceremonie scurta si simpla, la care a participat doar prefectul Bihorului si angajatii Agentiei pentru Protectia Mediului Bihor, Manuela Moldovan, angajata la serviciul Reglementari din cadrul APM Bihor, a fost instalata, oficial, vineri ca director executiv al institutiei. Instalarea vine dupa ce fostul director al APM Bihor, Ovidiu Daescu, a fost promovat ca comisar general la Garda Nationala de Mediu.
Dupa ce a citit ordinul ministrului Mediului, Rovana Plumb, de numire temporara a Manuele Moldovan in functia de director executiv al APM, prefectul Claudiu Pop a asigurat-o pe noua directoare de tot sprijinul institutiei prefectului si al Guvernului Romaniei, dar i-a si trasat prima sarcina. „Impreuna cu colegii de la Garda de Mediu, sa luati masurile necesare si legale pentru stoparea mirosurilor pe care le avem in oras de la anumite ferme din Zona Metropolitana Oradea”, a spus Claudiu Pop, facand astfel referire la duhoarea pe care ferma Nutripork din Iosia o „trimite” frecvent catre oras.

Apoi, directoarea a avut un scurt discurs fata de colegii ei. „N-am fost niciodata sef. Sper sa formam o echipa buna”, le-a spus sefa APM, dupa ce a precizat ca numirea ei ca director executiv a luat-o prin surprindere, deoarece nu stia ca va ocupa aceasta functie.

Manuela Moldovan este angajata a APM Bihor de sase ani, la inceput lucrand in cadrul Serviciului Arii Naturale, iar ulterior fiind transferata la serviciul Reglementari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *