Noul guvernator al Deltei are un termen stabilit pentru a pune lucrurile pe roate in institutie,acesta fiind de sase luni

Noul guvernator al Deltei are un termen stabilit pentru a pune lucrurile pe roate in institutie,acesta fiind de sase luni

Prima femeie guvernator a fost instalata oficial in functie astazi in prezenta ministrului secretar de stat Cristian Apostol.Viorica Basca nu a avut prea multe de declarat, anuntand ca urmeaza sa se puna la punct cu problemele institutiei.

Viorica Basca,noul guvernator al ARBDD
Deloc vorbareata,doamna Viorica Basca a venit in fata presei cu anunturi clasice la instalarea guvernatorilor,auzite deja de multe ori. Se va concentra pe intocmirea unui Regulament de organizare intern,semn ca pana acum in Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii nu prea a fost ordine, apoi va avea de pus la punct celebrele planuri de management,situatia privind clasica lipsa de personal,etc

Cum fiecare guvernator serios, la preluarea mandatului,arunca la gunoi toate vechile situati, noul guvernator va relua intalnirile si dezbaterile pe tema taxelor incasate pe teritoriul ARBDD, despre care deocamdata nu se poate exprima,deoarece chiar nu are un punct de vedere!
„Nu am un punct de vedere pe care sa-l pot motiva“ a declarat astazi guvernatorul Viorica Basca, in cadrul unei conferinte de presa de prezentare.
Reprezentantul Guvernului, Cristian Apostol, a precizat ca si noul guvernator are un termen stabilit pentru a pune lucrurile pe roate in institutie,acesta fiind de sase luni.

Printre aspectele ce trebuiesc puse la punct se numara strategia de management, combaterea braconajului dar si rezolvarea situatiei taxelor,motivul concret al „demisiei“ fostului guvernator Baboianu. De mentionat ca desi calificat drept artizanul acestei mutari, presedintele Consiliului Judetean Victor Tarhon a lipsit de la prezentarea oficiala.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente